VOIMAKAS SALIN YHTEYSTIEDOT

Katso sijainti kartalla

Marjaana

VASTUUVALMENTAJA, LIIKUNNANOHJAAJA AMK, PERSONAL TRAINER, OSAKAS

Olen Marjaana Rekikoski ja vastaan Voimakas Salin kaikkien tuntien ja valmennuksien harjoitussisällöistä ja salin operatiivisesta toiminnasta. Suunnittelemme tunnit huolella yhdessä muiden vetäjien kanssa ja niihin tavoitellaan tiettyjä harjoitusvaikutuksia ja kehityskohteita, sopivasti liikkeitä muutellen ja soveltaen.

Tunneillamme opit takuuvarmasti uusia tekniikoita ja tapoja liikkuja ja saatatpa myös yllättyä positiivisesti siitä, mitä kaikkea osaatkaan!

[email protected]

IIDA

LIIKUNNANOHJAAJA, VALMENTAJA

Olen Iida Muraja ja ohjaan oman alle yksivuotiaan tyttöni kanssa mammajumppaa sekä muita salin tunteja. Tunneillani pääset oppimaan uutta ja nauttimaan liikunnan tuomasta ilosta. Tuon tunneilleni hyvää ja kannustavaa energiaa.

Pia

ASIAKASPALVELU, OSAKAS

Vastaan Voimakas Salin asiakaspalvelusta ja jäsenyyteesi liittyvistä asioista. Minulle on tärkeää, että tunnet olosi kotoisaksi Voimakas Salille tullessasi ja viihdyt meillä. Tervetuloa treenaamaan joko salille tai ohjatuille ryhmäliikuntatunneillemme!

[email protected]

Mira

HYVINVOINTIVALMENTAJA, PERSONAL TRAINER, KOULUTETTU HIEROJA

Olen Mira Lattu, Voimakas Salin uusi yhteistyökumppani. Miran Kelpaamo edustaa ajatusmaailmaa, jossa kukin voi liikkua omalla tyylillään josta nauttii ja joka on parhaaksi juuri itselleen. Ohjaajana en huuda enkä vaadi, vaan kannustan sinua löytämään itsestäsi voimavaroja, josta et ehkä edes vielä tiennyt. Tule liikkumaan itsesi vuoksi.