Ryhmätunnit

Maanantai

Toiminnallinen 55´

Toiminnallinen Iisi Jokipuisto 55´

Tiistai

Kahvakuula 55´

Toiminnallinen Iisi 55´

Foam Roller 40´

Keskiviikko

Laitecircuit 50´

Pyörälenkki 60´

CT / CT Basics 55´

Toiminnallinen Jokipuisto 55´

Torstai

Core + portaat Jokipuisto 50´

Toiminnallinen Iisi 55´

Perjantai

Spinning 45´

Laitecircuit 50´

Toiminnallinen Iisi 55'

Kehonhuolto 30`

Lauantai

Core 30´

Hiit 30´

Kahvakuula Iisi 55´/ CT

TUTUSTU RYHMÄLIIKUNTATUNTIEN TARJONTAAN

Voimakas Salin ryhmäliikuntatunnit pohjautuvat toiminnalliseen ja kehittävään tekemiseen. Tunnit rakentuvat pääpiirteittäin aina lämmittelystä, taito / tekniikkaosuudesta sekä harjoitusosuudesta kehonhuolto- ja venyttelytuntia lukuun ottamatta. Tuntien ohjaajat ovat aidosti läsnä ja ohjaavat treenaajia sitten, että voit tehdä liiketekniikat tehokkaasti ja turvallisesti.

Kaikilla tunneilla voit skaalata painoja ja toistoja oman päivän vireesi ja voimatasosi mukaan. Voit myös aina kysyä ohjaajalta vaihtoehtoista liikettä. Voimakas Sali ei ole vakuuttanut asiakkaitaan, joten kukin treenaa omalla vastuullaan, mutta ohjaaja pitää huolen siitä, että harjoitusalue ja välineet ovat ensiluokkaisessa käyttökunnossa ja alue on turvallinen. Ryhmäliikuntatunnit ovat harjoitusnurmella, jolloin omatoimitreenaajat harjoittelevat salin muilla alueilla.

Tuntien treeniohjelma vaihtuu noin 4 viikon välein, henkilökuntamme kertoo mielellään lisää tuntitarjonnastamme. Liiketekniikkaa oppimalla ja harjoitusten toistolla on harjoitteleminen turvallista ja pystyt ottamaan paremmin tehoja irti treeneissä.

Ajantasainen kalenteri löytyy aina nettisivujemme lisäksi varauskalenterista avoinna24.fi/voimakassali. Toukokuun kalenteri elää hieman loppukuuhun mennessä, tuntitarjontaan tulee useampi ulkotreeni.

Jokipuiston ulkotreenit alkavat keskiviikkona 3.5. Aloituspaikkana ylätasanne, Villen kuntokeidas.

Sunnuntain tunnit päätetään kevään osalta 21.5.2023.

Kevyt, matalan kynnyksen / palauttava treeni
Aloittejoille sopiva treeni
Keskitason treeni kuntoilijoille
Kovatasoinen treeni kuntoilijoille
Kovatasoinen treeni edistyneille
CROSSTRAINING BASICS 55´

CROSSTRAINING BASICS 55´

Jotta pääset tykittämään Crosstraining-tunneilla itsesi huippukuntoon, tulee sinun ensin osallistua Crosstraining Basics -kurssille, joka sisältää 4 harjoituskertaa. Basics-tunneilla harjoitellaan voima- ja painonnoston perusteita, kuten kyykkyjä, maastavetoa, rinnalleveto-työntöä ja tempausta. Tunneilla käydään läpi myös kahvakuula- ja kehonpainoliikkeitä. Basics-jakso jo itsessään antaa sinulle hyvän kuvan tulevista Crosstraining-tuntien tehosta ja vaikutuksista.

Basics -kurssin suorittaminen takaa sinulle ja kanssatreenaajille turvallisemman ja laadukkaamman Crosstraining -tuntikokonaisuuden. Basics-tunnin pyörivät viikottain, näet tuntitarjonnasta mikä on kulloinkin päivän teemana. Jos olet suorittanut esim. Crossfit On-Ramp-kurssin jollakin salilla, tai koet että levytankoliikkeet ovat hallussa, ei sinun tarvitse osallistua Basics-tunneille. Tässä tapauksessa ota ensin yhteys asiakaspalveluun.

CROSSTRAINING 55´

CROSSTRAINING 55´

Voimakas Salin kalenterin yksi kovimmista tunneista, jossa haastat eniten kehosi kestävyys-, taito- ja voimaominaisuuksia. Harjoituksen pääliikkeinä tehdään voima- ja painonnostotekniikoita, joten osallistujien on ensin käytävä edellä mainitut CT basics -tunnit. Lyhyen intensiivisen lämmittelyn jälkeen tehdään voimaosuus, jossa teeman mukaan tehdään sarjoittain voimaliikkeitä. Tunti päättyy aina cardio-osuuteen.

Tuntien loppupuolen osuus on nousujohteinen, jossa nostetaan sykettä eri pituisin intervalli-jaksoin. Tunti sopii hyväkuntoisille ja haastavaa harjoittelua kaipaaville ja voimatasojaan kasvattaville. Crosstrainingin haaste luo tunneille voimaa ja energiaa lisäävää yhteisöllistä meininkiä.

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Crosstraining -tunteja teknisesti helpompi, mutta omaa työkuormaa säätelemällä myös erittäin monipuolisesti kehittävä ja raskas tunti. Kierto- tai patteriharjoitustunti, välineillä ja kehonpainolla. Tunneilla harjoitetaan koordinaatiota, liikkuvuutta, kesto- ja perusvoimaa. Monipuolinen ja tehokas tunti kuntoilijoille ja kunnonkohottajille.

TOIMINNALLINEN IISI 55’

TOIMINNALLINEN IISI 55’

Toiminnallista tuntia vastaava tunti, jossa suoritusajat ovat toiminnallista treeniä lyhyempiä ja liiketekniikat ovat helposti omaksuttavia. Sopii erinomaisesti liikunnan aloittajille. Tunnin valmentaja avustaa tekniikoissa ja löytää sinulle halutessasi aina kevyemmän version liikkeestä.

KAHVAKUULA 55’

KAHVAKUULA 55’

Kahvakuula (Girya) on hyvin tehokas harjoitusväline. Vain kahvakuulilla tehtävä tunti sisältää kahvakuulakilpaliikkeiden (tempaus, rinnalleveto, vauhtipunnerrus) ja monien muiden liiketekniikoiden harjoittelua sekä treeniosuuden, jossa jokainen liike kehittää sekä keskivartalon voimaa, koko kehon voimaa ja kestävyyttä. Tunti sopii aloittelijasta aktiiviharrastajalle, tunnin temmon voi itse skaalata oman kuntotason mukaan.

CORE 30’

CORE 30’

Dynaamista ja kohdistettua kestävyys- ja voimaharjoittelua pääasiassa kehosi keskivartalon lihaksille. Harjoitteet tehdään sekä liikkuen että paikallaan. Sopii myös aloittelijoille, voit itse määritellä liikkeiden tehot.

HIIT 30´ja 45´

HIIT 30´ja 45´

Core-treenin päälle sopii erinomaisesti sykettä nostava, kestävyyskuntoa kehittävä hauska ja tehokas puolituntinen HIIT (high intensity interval training). Vaihtelevaa intervalliharjoittelua eripituisilla lihaskunto- ja cardio-osuuksilla. Välineinä vaihtuvat painot ja oma keho. Tunnilla tehdään perustyyppisiä voimaliikkeitä, mutta HIIT-harjoittelua ei suositella aloittelijoille sen korkean intensiteetin takia. Keskiviikkoisin HIIT-tunnin kesto on 45 minuuttia.

KEHONHUOLTOTUNNIT

KEHONHUOLTOTUNNIT

Tunneilla edistetään kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja liikkuvuutta. Aktiivinen harjoittelu vaatii vastapainoksi huoltoa ja palautumista. Kalenterimme tunnit sisältävät kolme erilaisia kehonhuoltotuntia. venyttelyssä tehdään sekä aktiivisia että passiivisia venyttelyliikkeitä, kehonhuolto aktivoi kehoa dynaamisemmin, Foam Roller -tunnilla päästään tehokkaammin muokkaamaan ja elvyttämään lihaksistoa liikunnan kuormituksen vaikutuksista. Kehonhuoltotunneilla pystyt myös edistämään kropan liikkuvuutta. Harjoitteiden apuna käytetään kevytvälineitä (keppi, vastuskuminauha, foam roller -hierontarulla). Tunti on verkkainen ja rento, kukin tekee huoltoliikkeensä omien ominaisuuksiensa puitteissa.

LAITECIRCUIT 50'

LAITECIRCUIT 50'

Ikääntyville ja vähän kuntosalilla harjoitelleille sopiva tunti, jossa kiertoharjoittelun muodossa harjoitetaan koko kehon lihaksia ja opitaan samalla käyttämään salin laitteita ja välineitä. Aktiivinen ja helppo alkulämmittely tehdään seisten.

VAIHTUVA TREENI 45´

VAIHTUVA TREENI 45´

Dynaaminen viikonavaus! 45 minuutin lyhyt ja ytimekäs harjoitus, jossa teema vaihtuu joka toinen viikko. Vinkkaa henkilökunnalle minkä treenin sinä haluaisit tälle tunnille.

PIENRYHMÄT

PIENRYHMÄT

Pienryhmävalmennuksissa treenataan yhteisen tsempin ja vertaistuen avulla! Ryhmät koostuvat samantasoisista henkilöistä, joilla tavoitteet ja lähtötasot ovat samankaltaisia. Kuten muissakin valmennuksissa, pienryhmissä harjoitetaan kehon monia eri ominaisuuksia, mm. voimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Pienryhmävalmennusryhmä koostuu 4-8 henkilöstä ja valmennusjakso on 4-8 viikkoa. Jäsenille suunnattu Voimaryhmä loppuu 24.11. Uusi Voimaryhmä alkaa tammikuussa, mukaan mahtuu vielä. Ryhmään mahtuu 8 treenaajaa. Voimaryhmä jäsenet osaavat liikkeiden tekniikat ja ohjelmoidun harjoittelun periaatteet.

Pienryhmä Alku 4 aloitus 3.1.2023, 6 paikkaa.

Alku -valmennusjakso sisältää kaksi valmentajan ohjaamaa nousujohteista harjoitusta viikossa sekä alku- ja loppukartoituksen. Kaikille laaditaan henkilökohtainen harjoitusohjelma omatoimisen treenaamisen tueksi. Ryhmäläisillä on valmentajan tuki koko jakson ajan. Ryhmävalmennus opettaa sinut voimaharjoittelun tekniikoihin ja kehittämään mm. omia voima- sekä liikkuvuusominaisuuksia.

Tärkeänä lisänä pienryhmän yhteisöllisyys antaa valtavasti voimaa! Pienryhmässä harjoittelu on myös edullisempaa kuin henkilökohtainen personal training -valmennus.

Pienryhmien Alku ja Voimakas 50+ osallistumisen edellytykset vaativat perusmuotoisen liikkumisen osaamisen, vaikeita Tules-vaivoja omaaville henkilöille pienryhmävalmennus ei sovellu. Alku sopii henkilölle, joka kaipaa voimatasoihinsa ja liikunnallisuuteen kehittämistä, eikä tavoitteellisesta kuntosaliharjoittelusta ole kokemusta.

Voimakas 50+ sopii saman tyyppisille henkilöille, mutta ikää on oltava mittarissa yli 50. Valmennuksessa huomioidaan iän tuomat liikkumisen muutokset kehoon. Katso hintatiedot palvelut-sivulta. Seuraava 50 + -valmennus alkaa helmikuussa 2023.

TOIMINNALLINEN NUORET

TOIMINNALLINEN NUORET

Voimaa ja kestävyyttä myös nuorille.

Toiminnallinen Nuoret mukailee aikuisten aikuisten Toiminnallisia treenejä, joissa harjoitellaan monipuolisesti voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Tunti sisältää monia taito-ominaisuuksia kehittävää harjoittelua ja sopii hyvin eri urheilulajien tueksi. Tunnit on suunniteltu nuorille sopiviksi, joissa liikkeet ja tekniikat otetaan haltuun alusta alkaen nuoren oma taso huomioiden. Nuorten treenit sopivat parhaiten yli 9-vuotiaille. Vuoden 2022 loppuun asti tunti kulkee nimellä Crosstraining Teens.

MAMMAJUMPPA 55´

MAMMAJUMPPA 55´

Äidit ja lapset jumppaa yhdessä. Hyvän mielen tunti jossa äidit treenaa ja lapset kirmaa mukana. Tunnit tiistai-aamuisin.

NUORTEN SALITREENIT

NUORTEN SALITREENIT

Yläkouluikäisille kohdennettu treeni kuntosalilaitteilla ja vapaapainoilla. Tunti kehittää voimatasoja ja opettaa tehokkaaseen ja turvalliseen kuntosaliharjoitteluun. Ohjattu 50 minuutin treeni koulupäivän jälkeen.

SPINNING

SPINNING

Tehokas ja hikinen spinning takaa kestävyyskunnon kehittymisen. 45 ja 55 minuutin tunnit poljetaan ohjaajan johdolla hyvään ja rytmikkääseen musiikkiin. Spinning-tunnilla voit itse määrätä pyörän vastukset, joten tule rohkeasti kokeilemaan!