Tuntivaraus

Tervetuloa tuntivarausjärjestelmäämme! Voimakassali käyttää Avoinna24.fi -ajanvarausjärjestelmää ryhmäliikuntatuntien varauksiin. Rekisteröidy sovelluksessa Avoinna 24.fi ja vahvista sähköpostiisi saapuva vahvistuslinkki. Tämän jälkeen pääset tekemään varauksia.

Kaikki ryhmäliikuntatuntien paikat varataan ja tarvittaessa myös perutaan tämän järjestelmän tai asiakaspalvelumme kautta. Tuntien maksimipaikkamäärä ja jäljellä olevien paikkojen määrä ovat nähtävillä varattaessa tuntia. Varauksia voi tehdä 4 viikkoa eteenpäin, mutta kerrallaan yhtäaikaisesti varattuna voi olla enintään 8 eri ryhmäliikuntatuntia. Mikäli et pääsekään tunnille, peruuta varaus heti kun mahdollista, mutta viimeistään 2 tuntia ennen kyseisen tunnin alkua. Jos jätät perumatta kaksi ryhmäliikuntatuntia kuukauden sisällä, evätään sinulta varausoikeus kuukaudeksi. 10-korttilaiselta otetaan kertakäynti, mikäli peruutus jää tekemättä.

Jos olet innostut tulemaan vielä viime hetkellä täyteen varatulle ryhmäliikuntatunnille, kannattaa silti aina tarkistella tunnin varaustilannetta; peruutuksen sattuessa paikka voi vapautua juuri sinulle!

Varaa tunti